• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

DC Scandinavia A/S køber au2TEK.DK

Oprettet d.

DC Scandinavia A/S køber au2TEK.DK

DC Scandinavia A/S, har pr. 1. maj 2019 opkøbt virksomheden au2TEK.DK. Freddie Malling, tidligere indehaver og direktør i au2TEK.DK, fortsætter i virksomheden og vil i tæt samarbejde med Ulrik Kjær, direktør i DC Scandinavia A/S, være med til at fusionere de 2 virksomheder og udvikle DC Scandinavia A/S fremadrettet.

 

DC Scandinavia A/S startede i sin tid med salg af CAN-BUS fartpiloter, men har gennem de sidste 10 år udviklet sig til at være en kendt leverandør af en bred vifte af tilbehør til eftermarkedet i bilbranchen. Udover delvis egen udvikling, som fartpiloter, lysstyrringssystemer, sædevarme og p-sensorsystemer tilbyder DC Scandinavia A/S også bl.a. p-skiver og mobiltilbehør fra kendte brands som Scosche og Otterbox.

 

au2TEK.DK er en af branchens største og mest seriøse distributører når det gælder bilstereo og har specialiseret sig indenfor især high end lydprodukter. au2TEK.DK tilbyder en bred produktportefølje i høj kvalitet, med fuldt sortiment fra producenter som Hertz, Audison og Connection, støjdæmpning fra Silent Coat, bilantenner fra Calearo, mobiltilbehør fra Naztech samt det største udvalg af monteringsdele til bilstereo.

 

au2TEK.DK og DC Scandinavia A/S tilbyder således supplerende, ikke konkurrerende produkter, og netop derfor er opkøbet af au2TEK.DK og det kommende samarbejde også er en rigtig god ide siger direktør Ulrik Kjær. Det betyder nemlig at ALLE vores kunder får glæde af den lettere tilgang til et større sortiment, og produktekspertise samlet hos én leverandør.

 

Det er svært at være lille, og i et marked hvor udviklingen går så hurtigt, som det er tilfældet i bilbranchen kan det være en god løsning at konsolidere virksomheden og være flere om at sikre og udvikle et relevant sortiment.
Ved hurtigst muligt at samkøre administration og lager i en fælles afdeling, får vi frigivet ressourcer til kundepleje og salg. På den måde skaber vi en større og sundere forretning, med plads til og fokus på udvikling, vækst og flere fordele for kunderne. Ikke blot får vores kunder et bredere sortiment samlet hos en leverandør og kan således både spare tid på indkøb, men også teknisk support og vejledning kan indhentes samme sted for en større produktgruppe. Endelig ønsker vi generelt at frigive ressourcer til at rykke tættere på vores kunder, og i dialog med dem sikre den bedst mulige kundepleje.

 

au2TEK.DK og DC Scandinavia A/S er begge gamle kendinge både i bilmarkedet og for hinanden. Vi har altid haft en god dialog og har været kollegaer over konkurrenter i markedet i mange år fortæller Ulrik Kjær.
Vi lægger begge to stor vægt på at være seriøse udbydere af produkter i høj kvalitet og levere professionel og imødekommende service. Vores mange år i branchen har givet os begge fordelen af at kende vores kunder godt og derved også være i stand til netop at sikre løbende tilpasning af vores sortiment og ydelser, så vi møder vores kunder bedst muligt.

 

Vi glæder os alle sammen meget til at skulle arbejde sammen med nye kollegaer, med nye produkter og med nye kunder.